Ρούχα με το Κιλό

ρουχα μεταχειρισμενα

Εταιρεία „Σωστό“ ΕΠΕ ιδρύθηκε Μάρτιος 2003 Σήμερα, το κύριο αντικείμενο της δραστηριότητας είναι η λειτουργία της χονδρικής και λιανικής ρουχα μεταχειρισμενα.
Προσφορά από τη «σωστή» Ε.Π.Ε. ρουχα μεταχειρισμενα εισάγονται από τη Γερμανία. Κάθε πρόταση είναι πολυτελώς ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα και ταξινομημένο με τους επιχειρηματικούς εταίρους στη Γερμανία.
„Σωστό“ Ε.Π.Ε. διατηρεί αρκετό απόθεμα στη Σόφια και μπορεί να προσφέρει πάντα μια τεράστια ποικιλία από ρουχα ποιότητας.
Ένα μεγάλο μέρος της ρουχα, τα οποία η εταιρεία λαμβάνει διανέμονται και διοχετεύεται προς τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής.
Κάθε εβδομάδα προσφέρει μια νέα αποκλειστική καλοκαιρινή φορτίου κατηγορίας ρουχα μεταχειρισμενα από τη Γερμανία. Εργαζόμενοι στην Εταιρία „Σωστό“ Ltd είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εταίρων της.
Πολλά χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ ρουχα μεταχειρισμενα είναι ένας δείκτης της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουν.
Πελάτη και των επιχειρηματικών εταίρων της „Σωστό“ Ltd ξέρουμε ποια είναι τα ονόματα, όπως: H & M, ESPRIT, Boss, Gucci, Moschino, Prada, Schumacher, Armani, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, s.Oliver – παγκοσμίου φήμης και δημοφιλή εμπορικά σήματα ρουχα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος.
Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες ή ερωτήσεις, παρακαλώ καλέστε οι ακόλουθοι αριθμοί:

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα: 0030693034 9945, 0030690622 2060
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.